IBC Personeelsdiensten is gespecialiseerd in het ondersteunen van Nederlandse organisaties bij arbeidsrechtelijke vraagstukken in het geval van grensoverschrijdende arbeid. Wij hebben ervaring met het ter beschikking stellen van werknemers die in verschillende landen in Europa volgens de daar geldende wet- en regelgeving kunnen worden ingezet.

Tevens adviseren wij bedrijven die werkzaamheden in het buitenland gaan uitvoeren met betrekking tot de inzet van eigen personeel, ZZP’ers en eventuele onderaannemers.

Indien een bedrijf werkzaamheden in het buitenland gaat uitvoeren dienen voor de werknemer een aantal zaken zeer goed op orde te zijn. Denk hierbij aan A1 verklaringen, meldingsplicht, administratieve verplichtingen en het toepassen van diverse arbeidsvoorwaarden (waaronder het loon) in het betreffende werkland.

Naast arbeidsrechtelijke vraagstukken kunnen wij ook zakelijke, juridische en belastingtechnische vraagstukken voor organisaties in kaart brengen en verzorgen.

IBC Personeelsdiensten is onderdeel van een groot netwerk van zowel Nederlandse als buitenlandse advocatenkantoren en accountants.

 

Informatie aanvragen