Bij payroll houd je de regie in eigen hand! Je werft en selecteert zelf de werknemers, verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijkse contact met de werknemers. IBC Personeelsdiensten neemt de gehele (loon)administratie en de daarbij behorende verplichtingen als werkgever voor haar rekening. Uiteraard bepaal je zelf welke arbeidsvoorwaarden de werknemers geboden wordt.

Als specialist in werving en selectie, uitzending en detachering kennen wij alle ‘ins en outs’ van het ondernemerschap. Naast onze uitgebreide kennis op juridisch- en administratief vlak hebben wij een uitgekristalliseerde infrastructuur waardoor wij tegen minimale kosten de complete salarisadministratie uit handen kunnen nemen.  Voor ondernemers is IBC het aanspreekpunt voor alle vragen betreffende personeelsbeleid. De onderscheidende factor bij IBC Personeelsdiensten is dat wij meer zijn dan een bureau dat het salaris regelt, namelijk een verlengstuk zijn van de P&O afdeling.

 

Offerte aanvragen

 

Kies voor zekerheid, kies voor NBBU

IBC Personeelsdiensten is aangesloten bij de NBBU. Wanneer je werkt met een onderneming die is aangesloten bij de NBBU weet je zeker dat het uitzendbureau financieel betrouwbaar is, zich vrijwillig houdt aan strenge gedragsregels en werkt met de arbeidsvoorwaarden uit de CAO voor Uitzendkrachten 2014-2019. Uitzendondernemingen die zijn aangesloten bij de NBBU worden getoetst aan de NEN 4400-1 normering en zijn aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid (SNA). SNA toetst periodiek op correct betalingsgedrag van sociale premies en belastingen en het toepassen van de CAO. Dat beperkt het risico van de inlenersaansprakelijkheid.

Zekerheid, ook voor de medewerker

De NBBU-CAO staat voor goede arbeidsvoorwaarden. Voor uitzendkrachten die langere tijd werken voor een uitzendbureau is collectief een pensioenvoorziening geregeld en zijn scholingsmogelijkheden aanwezig. Een uitzendonderneming aangesloten bij de NBBU staat voor goed werkgeverschap en je kunt ervan op aan dat zij uitzendkrachten stimuleren tot goed werknemerschap.