IBC Personeelsdiensten levert oplossingen op maat als het gaat om tijdelijke of vaste arbeidskrachten. IBC Personeelsdiensten is een toonaangevend speler voor payroll diensten in de sectoren Bouw, Verkoop, ICT, AdministratieIndustrie, Techniek, Logistiek en Transport. Door onze persoonlijke benadering bieden wij onze opdrachtgevers de beste oplossing voor het uitbesteden van de salarisadministratie en werkgevers risico’s. IBC Personeelsdiensten een ruime ervaring opgebouwd in dit vakgebied en behoort tot een actieve speler op dit gebied.

Wat is Payroll?

Bij het Payroll houdt u de regie in eigen hand! U werft en selecteert uw eigen werknemers, verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijkse contact met de werknemers. IBC Personeelsdiensten neemt de gehele (loon) administratie en de daarbij behorende verplichtingen als werkgever voor haar rekening. Uiteraard bepaalt u zelf welke arbeidsvoorwaarden u de werknemers wilt bieden.

Waarom Payroll?

Als specialist in werving en selectie, uitzending en detachering weten wij alle ‘ins en outs’ van het ondernemerschap. Naast onze uitgebreide kennis op juridisch- en administratief vlak hebben wij een uitgekristalliseerde infrastructuur waardoor wij tegen minimale kosten de complete salarisadministratie uit handen kunnen nemen. U als ondernemer heeft een aanspreekpunt voor alle vragen betreffende personeelsbeleid. Wij rekenen u dan ook graag voor dat het uitbesteden van de complete salarisadministratie u geld oplevert. In tegenstelling tot de meeste payroll organisaties is de persoonlijk aandacht voor de klant en de medewerker de onderscheidende factor bij IBC Personeelsdiensten. Wij doen namelijk meer dan het bureau dat alleen het salaris regelt. Zowel u als de medewerkers kunnen altijd op ons terugvallen met vragen en of opmerkingen. Wij zijn het verlengstuk van uw P&O afdeling. U wilt namelijk wel dat de medewerkers zich verbonden blijven voelen met uw organisatie.

Kies voor zekerheid, kies voor NBBU

IBC Personeelsdiensten is aangesloten bij de NBBU. Wanneer u werkt met een onderneming die is aangesloten bij de NBBU weet u zeker dat het uitzendbureau financieel betrouwbaar is, zich vrijwillig houdt aan strenge gedragsregels en werkt met de arbeidsvoorwaarden uit de CAO voor Uitzendkrachten 2014-2019. Uitzendondernemingen die zijn aangesloten bij de NBBU worden getoetst aan de NEN 4400-1 normering en zijn aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid (SNA). SNA toetst periodiek op correct betalingsgedrag van sociale premies en belastingen en het toepassen van de CAO. Dat beperkt het risico van de inlenersaansprakelijkheid.

Zekerheid, ook voor de medewerker

De NBBU-CAO staat voor goede arbeidsvoorwaarden. Voor uitzendkrachten die langere tijd werken voor een uitzendbureau is collectief een pensioenvoorziening geregeld en zijn scholingsmogelijkheden aanwezig. Een uitzendonderneming aangesloten bij de NBBU staat voor goed werkgeverschap en u kunt ervan op aan dat zij uitzendkrachten stimuleren tot goed werknemerschap.

 

Offerte aanvragen