Uitzenden en detacheren België

Onze focus ligt op het ondersteunen van Nederlandse organisaties met vraagstukken betreffende flexwerkers over de landsgrens. Wij respecteren en hanteren de Belgische wet- en regelgeving aangaande uitzendarbeid, met de Europese gedachte in ons achterhoofd. Door ons lidmaatschap van de NBBU en Federgon blijven wij constant op de hoogte van de veranderende regels. Dit maakt IBC Personeelsdiensten de ideale partner!

In het geval dat een bedrijf werkzaamheden in België gaat uitvoeren zijn er een aantal zaken die zeer goed op orde dienen te zijn. Denk hierbij aan A1 verklaringen, Limosameldingen en de arbeidsvoorwaarden voor het personeel. Ook voor de werkzame uitzendkrachten of payrollers zijn er regels. Zo mag er bijvoorbeeld alleen gebruikgemaakt worden van een uitzendorganisatie die een erkenning heeft om te mogen uitzenden naar België.

IBC Personeelsdiensten is het enige uitzendbureau in Nederland met de juiste en volledige erkenningen als het gaat om het uitzenden van werknemers in België. Dit doen we voor alle sectoren in alle gewesten in België (bijvoorbeeld aan het Vlaamse Gewest, Brussel Hoofdstedelijk en Wallonië). Hierin zijn wij uniek.

Meer informatie over de mogelijkheden die IBC Personeelsdiensten te bieden heeft?  Bijvoorbeeld omdat medewerkers in België gaan werken. Neem dan contact met ons op!

Vlaanderen: VG 2042/UPC

Wallonië: W.DISP.967
Brussels Hoofdstedelijk: 00497-406-20131218

Informatie aanvragen Uitzenden en detacheren Nederland