IBC Personeelsdiensten is gespecialiseerd in het ondersteunen van Nederlandse organisaties bij arbeidsrechtelijk vraagstukken in het geval van grensoverschrijdende arbeid. Wij hebben ervaring met het ter beschikking stellen van werknemers die in verschillende landen in Europa ingezet kunnen worden volgens de daar geldende wet- en regelgeving.

Ook adviseren wij bedrijven die werkzaamheden in het buitenland gaan uitvoeren met betrekking tot de inzet van eigen personeel, ZZP’ers en eventuele onderaannemers.

Indien uw bedrijf werkzaamheden in het buitenland gaat uitvoeren dient u een aantal zaken zeer goed op orde te hebben voor uw werknemers. Denk hierbij aan de A1 verklaringen, een meldingsplicht, administratieve verplichtingen en het toepassen van diverse arbeidsvoorwaarden (waaronder het loon) in het betreffende werkland.

Naast arbeidsrechtelijke vraagstukken kunnen wij ook de zakelijk, juridische en belastingtechnische vraagstukken voor uw organisatie in kaart brengen en verzorgen.

IBC Personeelsdiensten is onderdeel van een groot netwerk van zowel Nederlandse als buitenlandse advocatenkantoren en accountants.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die IBC Personeelsdiensten u te bieden heeft?  Neem dan contact met ons op!