Uitzending & Detachering België
Indien uw bedrijf werkzaamheden in België gaat uitvoeren dient u namelijk een aantal zaken zeer goed op orde te hebben. Denk hierbij aan de A1 verklaringen, de Limosameldingen en de arbeidsvoorwaarden voor uw personeel. Maar ook voor de bij u werkzame uitzendkrachten of payrollers zijn er regels. Zo mag u bijvoorbeeld alleen maar gebruik maken van een uitzendorganisatie die een erkenning heeft om te mogen uitzenden naar België.

IBC Personeelsdiensten is het enige uitzendbureau in Nederland met de juiste en volledige erkenningen als het gaat om het uitzenden van werknemers in België. Dit doen we voor alle sectoren in alle gewesten in België. Denk bijvoorbeeld aan het Vlaamse Gewest, Brussel Hoofdstedelijk en Wallonië, voor bijvoorbeeld de bouwsector en de artistieke-sector. Hierin zijn wij uniek.

Onze focus ligt op het ondersteunen van Nederlandse organisaties met vraagstukken betreffende flexwerkers over de landsgrens. Wij respecteren en hanteren de Belgische wet en regelgeving aangaande uitzendarbeid, met de Europese gedachte in ons achterhoofd. Door ons lidmaatschap van de NBBU en Federgon blijven wij constant op de hoogte van de veranderende regels. Dit maakt IBC Personeelsdiensten de ideale partner voor uw organisatie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die IBC Personeelsdiensten u te bieden heeft?  Bijvoorbeeld omdat uw medewerkers in België gaan werken. Neem dan contact met ons op!

0413-332129

Vlaanderen: VG 2042/UPC
Wallonië: W.DISP.967
Brussels Hoofdstedelijk: 00497-406-20131218