Bij de inzet van onze medewerkers brengt IBC Personeelsdiensten structuur en duidelijkheid in het aanbod, arbeidsvoorwaarden en tarieven. Bent u op zoek maar een Metselaar? IBC Personeelsdiensten voorziet u graag van tijdelijk, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.

Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en verlonen onze Metselaars volgens de regels voor het uitzenden en detacheren in de bouw van de NBBU. Dit betekent dat de medewerkers, vaak al vanaf de eerst werkdag, naast het CAO loon atv-dagen opbouwen en deelnemer zijn van het Cordares Bouwpensioenfonds.

Ons streven is om deze mensen dermate goed te selecteren en te plaatsen zodat beide partijen na een korte of langere periode terug kunnen kijken op een geslaagde match. Hierbij nemen wij voor u natuurlijk zoveel mogelijk zorgen uit handen.

Metselaars van IBC Personeelsdiensten kunnen tevens zonder problemen werkzaamheden in de bouw in België en Duitsland uitvoeren.

Ook voor de inzet van een Voeger, Schilder, Timmerman, Betonstorter of Betontimmerman kunnen wij u van de juiste medewerker voorzien.

Informatie aanvragen