Door de veranderende arbeidsmarkt is een professionele invulling van werving- en selectietrajecten voor functies in de logistiek steeds belangrijker geworden. Dit vraagt om een specifieke wijze waarop de potentiële kandidaten benaderd dienen te worden. Dit bepaalt namelijk de keuze voor de media die er ingezet gaat worden, maar ook de benadering van de kandidaten in het werving- en selectietraject zelf. Door een wildgroei in het aanbieden van vacatures hebben de meeste kandidaten die willen werken in de logistiek weer een keuze. Ze kiezen dan liever voor een bureau dat hun vakgebied kent.

Door een professionele organisatie deze trajecten in te laten vullen kan er sneller, efficiënter en succesvoller gekozen worden uit de meest geschikte kandidaten. Wij zijn in staat om al uw functies zoals bijvoorbeeld: Supply Chain Manager, Customer Manager, Productieplanner, Vessel Controller en Traffic Analist voor u te realiseren. Zo kunt u zich weer richten op uw kerntaken.

IBC Personeelsdiensten helpt organisaties met het invullen van kennis en vaardigheden door de inzet van hoogopgeleide en ervaren professionals. Wij ondersteunen in recruitment trajecten maar ook in tijdelijke projecten. Wij leveren ´expertise op bestelling´. Hierbij richten we ons op de volgende branches: BouwVerkoop, Administratie, Techniek, ICT, Industrie en Transport.

 

Informatie aanvragen