Door de veranderende arbeidsmarkt is een professionele invulling van werving- en selectietrajecten voor functies in de logistiek steeds belangrijker geworden. Dit vraagt om een specifieke wijze waarop de potentiële kandidaten benaderd dienen te worden. Zoals de keuze welke media ingezet worden in de zoektocht naar de perfecte kandidaat. Door wildgroei aan vacatures hebben de meeste kandidaten die willen werken in de logistiek weer een keuze. In de meeste gevallen kiezen ze dan liever voor een bureau dat hun vakgebied kent.

Door een professionele organisatie deze trajecten in te laten vullen kan er sneller, efficiënter en succesvoller gekozen worden uit de meest geschikte kandidaten. Wij zijn in staat om functies zoals bijvoorbeeld: supply chain manager, customer manager, productieplanner, vessel controller en traffic analist voor onze klanten te realiseren zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaken.

IBC Personeelsdiensten helpt organisaties met het invullen van kennis en vaardigheden door de inzet van hoogopgeleide en ervaren professionals. Wij ondersteunen in recruitment trajecten maar ook in tijdelijke projecten. Wij leveren ´expertise op bestelling´. Hierbij richten we ons op de volgende branches: bouwverkoop, administratie, techniek, ICT, industrie en transport.

 

Informatie aanvragen