Door de veranderende arbeidsmarkt is een professionele invulling van werving- en selectietrajecten voor functies in de transport steeds belangrijker geworden. Dit vraagt om een specifieke wijze waarop de potentiële kandidaten benaderd dienen te worden. Zoals de keuze welke media ingezet worden in de zoektocht naar de perfecte kandidaat. Door wildgroei aan vacatures hebben de meeste kandidaten die willen werken in de administratie weer een keuze. In de meeste gevallen kiezen ze dan liever voor een bureau dat hun vakgebied kent.

Door een professionele organisatie deze trajecten in te laten vullen kan er sneller, efficiënter en succesvoller gekozen worden uit de meest geschikte kandidaten. Wij zijn in staat om functies zoals bijvoorbeeld transportplanner, customer service manager, transportmanager, chauffeur (bijzonder vervoer) voor u te realiseren. Zo kunt u zich weer richten op uw kerntaken.

IBC Personeelsdiensten helpt organisaties met het invullen van kennis en vaardigheden door de inzet van hoogopgeleide en ervaren professionals. Wij ondersteunen in recruitment trajecten maar ook in tijdelijke projecten. Wij leveren ´expertise op bestelling´. Hierbij richten we ons op de volgende branches: bouwverkoop, administratie, techniek, ICTlogistiek en industrie.

 

Informatie aanvragen