Door de veranderende arbeidsmarkt is een professionele invulling van werving- en selectietrajecten voor verkoop steeds belangrijker geworden. Dit vraagt om een specifieke wijze waarop de potentiële verkoop kandidaten benaderd dienen te worden. Dit bepaald namelijk de keuze voor welke media er ingezet gaat worden, maar ook de benadering van de kandidaten in het werving- en selectietraject zelf. Door een wildgroei in het aanbieden van vacatures hebben de meeste kandidaten die willen werken in de verkoop weer een keuze. Ze kiezen dan liever voor een bureau dat hun vakgebied kent.

Door een professionele organisatie deze trajecten in te laten vullen kan er sneller, efficiënter en succesvoller gekozen worden uit de meest geschikte kandidaten. Wij zijn in staat om al uw functies zoals bijvoorbeeld: Account Manager, Commercieel Medewerker, Binnendienst Medewerker, Buitendienst Medewerker en Productmanager voor u te realiseren. Zo kunt u zich weer richten op uw kerntaken.

IBC Personeelsdiensten helpt organisaties met het invullen van kennis en vaardigheden door de inzet van hoogopgeleide en ervaren professionals. Wij ondersteunen in recruitment trajecten maar ook in tijdelijke projecten. Wij leveren ´expertise op bestelling´. Hierbij richten we ons op de volgende branches: Bouw, Industrie, Administratie, Techniek, ICT, Logistiek en Transport.

 

Informatie aanvragen